Despre noi

/Despre noi
Despre noi 2017-12-18T16:06:15+00:00

Despre Asociația Lumina

Asociația Lumina a fost fondată în 1998 de către fundația Cry in the Dark – Marea Britanie și este o organizație creștină de caritate a cărei misiune este de a ajuta pe cei în nevoie indiferent de etnie, sex, apartenență religioasa etc. și desfasoară două proiecte:

  1. Hospice Casa Albert – sediul Serviciului de Îngrijiri Paliative la Domiciliu  – localizat în Satul Luncani, Com. Mărgineni, Jud.Bacău, a debutat în anul 2006,având ca viziune îmbunătățirea considerabilă a calității vieții copiilor și tinerior adulți cu speranță limitată de viață.
  2. Centru rezidențial „Casa Lumina”, înseamnă „acasă” pentru 22 de tineri cu nevoi speciale, localizat în Comănești. Acest proiect a debutat în 1998 și viziunea sa a fost și rămâne, să facă o diferență în viața acestor tineri prin oferirea de suport medical,social, psihologic, emoțional și spiritual.
  3. Hospice Lumina, unitate sanitară cu 14 paturi, localizat în Bacau, str. Cpt. Ernest Târţescu, nr.5, Jud.Bacău, a debutat în anul 2015,având ca viziune îmbunătățirea calității vieții copiilor diagnosticaţi cu afecţiuni limitatoare de viaţă, prin oferirea de servicii medico-sociale adaptate nevoilor lor.