Romanian CSR Awards 2017 şi-a desemnat câştigătorii

//Romanian CSR Awards 2017 şi-a desemnat câştigătorii

Romanian CSR Awards 2017 şi-a desemnat câştigătorii

Ieri, 5 aprilie a avut loc la Bucureşti, Gala CSR Awards 2017. Ediţia a fost una aniversară, echipa CSR Media fiind la cea de-a cincea ediţie a Galei.
Au fost acordate 56 de premii şi menţiuni companiilor care au derulat proiecte cu impact în comunităţi în anul 2016.
Deciziile nu au fost unele uşor de luat, numărul nominalizărilor trecând de 120.
Suntem mândri că premiul I la categoria ,,Sănătate” a fost adjudecat de către unul dintre partenerii noştri cei mai importanţi, compania Cemacon, din Cluj-Napoca, care ne-a oferit întraga cantitate de cărămidă necesară construirii hospice-ului pentru copii pe care îl construim în municipiul Bacău.

,,Cemacon este unul dintre cei mai mari producători de cărămidă din România şi este lider pe piaţa din Transilvania. Inovaţia, performanţa şi grija faţă de comunităţile pe care le construim sunt pilonii filozofiei de business ai companiei. Proiectul ,,O Şansă la Demnitate!”, dezvoltat de către Asociaţia Lumina, reprezintă suma valorilor noastre, prin urmare am hotărât să susţinem construcţia primului hospice dedicat integral îngrijirilor paliative pentru copii, donând întreaga cantitate de cărămidă necesară pentru construcţia clădirii”.- Liviu Stoleru, CEO Cemacon S.A.

O Şansă la Demnitate, în cifre:

Primul hospice, din România, dedicat integral copiilor şi tinerilor cu boli incurabile şi/sau limitatoare de viaţă;
Valoarea proiectului: 1.800.000 euro( construcţie, dotări şi costuri de funcţionare pentru 2 ani);
Locuri de muncă nou create: 30( medici, asistenţi medicali, infirmieri, îngrijitori);
Regiune: 6 judeţe care formează regiunea de NE ( Bacău, Neamţ, Vaslui, Botoşani, Suceava, Iaşi);
Beneficiari direcţi: minim 28 de copii în regim de internare, în fiecare lună; 100 de copii care vor participa la activităţile zilnice ale centrului de zi iar la finalul zilei vor merge acasă;
Beneficiari indirecţi: 300 de aparţinători, în fiecare lună( părinţi şi fraţi ai pacienţilor), vor primi servicii de consiliere.
Centru educaţional pentru specialiştii din domeniul medical şi social, de la nivel naţional, care lucrează cu copii şi tineri, cu nevoi speciale, din cauza diagnosticului care le limitează viaţa.

Puteţi citi articolul integral despre gală aici.

Mara Matei,
Manager comunicare

2017-04-07T08:35:41+00:00

About the Author:

Web Designer-ul și administratorul platformei pentru Asociația Lumina.

Leave A Comment