Seminar cariatbil “Încrederea în sine – 10 pași de la potențial la acțiune” cu Tatiana Soldeanu

//Seminar cariatbil “Încrederea în sine – 10 pași de la potențial la acțiune” cu Tatiana Soldeanu

Seminar cariatbil “Încrederea în sine – 10 pași de la potențial la acțiune” cu Tatiana Soldeanu

Ne apropiem cu paţi repezi de luna mai, momentul deschiderii unui proiect unic în România: primul Hospice din țară, dedicat integral îngrijirilor paliative pentru copiii cu boli incurabile. În cadrul proiectului ,,O Şansă la Demnitate!” hospice-ul Asociției Lumina din Bacău va asigura în fiecare lună, servicii de specialitate pentru aproape 400 de beneficiari direcţi şi indirecţi.

Cu siguranta, nu am fi putut fi aici fără implicarea voastră!

Tatiana Soldeanu- coach si trainer-îşi doreşte să fie parte din povestea noastră şi vă invită la seminarul caritabil ,,ÎNCREDEREA ÎN SINE – 10 PAȘI DE LA POTENȚIAL LA ACȚIUNE”, care vă dă posibilitatea să contribuiţi la șansa pentru demnitate a copiilor cu boli incurabile și în același timp, puteți învăța care sunt cei 10 pași, recomandați de JOHN MAXWELL, pentru dobândirea încrederii în sine și eliminarea convingerilor limitative care ne îngrădesc potențialul.

Rezervarea unui loc la seminar, se face pe baza unei DONAȚII de 50 LEI în contul ASOCIAȚIEI LUMINA: RO94 RNCB 0026 0142 5281 0001, deschis la BCR, Bacău, cu specificația ”Seminar caritabil” și înscrierea pe formularul de mai jos.

Înscrie-te aici

Companiile care donează în contul Asociației Lumina, pentru minim 10 participanți, obțin calitatea de sponsor al evenimentului.

Seminarul este găzduit de Complex Hotelier Decebal și susținut de ArtCutDesign Bacău și Roxana Cociorva Fotografie.

Locurile sunt limitate, dar generozitatea…niciodată!

Va multumim si va asteptam, cu drag!

2017-02-20T15:50:57+00:00

About the Author:

Web Designer-ul și administratorul platformei pentru Asociația Lumina.

Leave A Comment